Antena 3 CNN Actualitate Locale Minora de 11 ani, dată dispărută de mamă, a fost găsită la Caracal. Ce le-a spus polițiștilor

Minora de 11 ani, dată dispărută de mamă, a fost găsită la Caracal. Ce le-a spus polițiștilor

Minora în vârstă de 11 ani, dată în urmărire naţională după ce mama ei a sesizat poliţia că a plecat în ziua precedentă de acasă şi nu a revenit, a fost găsită luni seara, la Caracal, de către poliţiştii.

Minora de 11 ani, dată dispărută de mamă, a fost găsită la Caracal. Ce le-a spus polițiștilor
de S.T.    |    16 Dec 2019   •   21:23

UPDATE - „Poliţiştii de investigaţii criminale au găsit minora pe raza municipiului Caracal. Aceasta se află momentan la sediul Poliţiei municipiului Caracal.

 Minora a declarat faptul că, pe timpul plecării de la domiciliu, nu a fost victima niciunei infracţiuni”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu.

Știrea inițială:

Radu Florina Andreea nu a mai fost văzută din 15 decembrie.

Aceasta a motivat că pleacă să își cumpere haine.

Semnalmente: înălțime 160 cm, aproximativ 45 kg, păr drept, blond, lung și ochi căprui.

La momentul plecării purta geacă gri și pantaloni negri.

Minora este căutată cu forțe sporite, polițiștii fiind sprijiniți în activitățile de căutare de către jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt și angajați ai Poliției Locale Slatina, existând posibilitatea ca aceasta să fie pe raza municipiului Slatina.

Persoanele care dețin informații cu privire la minoră, sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

×
Subiecte în articol: Caracal disparuta
Parteneri
Schimbări majore la facturile de curent! Noi informații utile pentru clienți
x close