Antena 3 CNN Actualitate Locale Minoră sechestrată într-un hotel din Târgu Jiu de un bărbat de 27 de ani, pe care l-a cunoscut online

Minoră sechestrată într-un hotel din Târgu Jiu de un bărbat de 27 de ani, pe care l-a cunoscut online

O minoră în vârstă de 17 ani, din Gorj, a fost sechestrată într-un hotel din Târgu Jiu de un bărbat de 27 de ani, pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare.

Minoră sechestrată într-un hotel din Târgu Jiu de un bărbat de 27 de ani, pe care l-a cunoscut online
Sursa foto: Poliția Română
de Andreea Ştefan    |    30 Mar 2022   •   10:15

Clipe de groază pentru o minoră din orașul Târgu Cărbunești, județul Gorj.

Fata în vârstă de 17 ani a fost contactată pe o rețea de socializare de un bărbat din județul Olt, care i-a și dat întâlnire în Târgu Jiu.

Când a venit la întâlnire, bărbatul în vârstă de 27 de ani, a dus-o într-o locuință și, timp de 2 ore, n-a mai lăsat-o sa plece.

Minora a reușit sa-l convingă pe barbat sa părăsească locația pentru a se caza la un hotel din Targu-jiu, însă acesta i-a luat telefonul.

Ajunși la hotel, minora a cerut ajutorul angajatorilor, precizând-le că a fost răpită și solicitându-le sa apese butonul de panică.

Polițiștii au reușit sa-l prindă pe barbat și l-au reținut pentru 24 de ore pentru lipsire de libertate și tâlhărie.

”În urma investigaţiilor desfăşurate cu operativitate de către poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu - Biroului de Investigaţii Criminale, a fost identificată persoana banuită de săvârşirea infracţiunilor, în persoană unui tânăr, de 27 de ani, din comuna Obârşia, judeţul Olt, în acest sens fiind organizat un flagrant. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi tâlhărie calificată“, au transmis reprezentanţii Poliţiei Gorj.

×
Subiecte în articol: Gorj minora Târgu Jiu
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close