Antena 3 CNN Actualitate Locale Bărbat filmat cum înjură și lovește copiii dintr-un parc din Drobeta-Turnu Severin

Bărbat filmat cum înjură și lovește copiii dintr-un parc din Drobeta-Turnu Severin

Imagini șocante au fost surprinse într-un cartier din Drobeta Turnu-Severin. Un bărbat este filmat în timp ce se răstește la mai mulți copii, iar pe unul dintre ei chiar îl lovește.

Bărbat filmat cum înjură și lovește copiii dintr-un parc din Drobeta-Turnu Severin
de Adriana Drăghici    |    02 Apr 2021   •   12:36

Barbatul este filmat când îl lovește pe minor și țipă la alți copii prezenți în parc. Imaginile au apărut în spațiul public, fiind postate pe o rețea de socializare. În acest caz, oamenii legii fac cercetări. 

”Polițiștii Biroului de Ordine Publică de la Poliția Municipiului Drobeta-Turnu Severin s-au sesizat din oficiu, au identificat persoanele implicate în acest eveniment și au  întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire și alte violențe. Sunt continuate cercetările, pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptelor și luării de măsuri legale.

În acest moment colegii mei se află în teren și audiază persoanele implicate în acest eveniment”, a declarat Andreea Rădoi, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți, pentru Antena 3.

Un alt caz care a șocat România, în urmă cu două luni

În urmă cu aproximativ 2 luni, imagini şocante cu un bărbat din Hunedoara, care a bătut crunt doi copii la un loc de joacă, au şocat o ţară întreagă. Individul, care a dat dovadă de violenţă fără margini.

Incidentul a avut loc după ce copilul agresat şi fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat. La scurt timp, tatăl copilului mai mic s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ.

Copilul agresat a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, pentru îngrijiri medicale, unde a rămas internat.

×
Subiecte în articol: batuti parc
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close