x close

Mirela are 18 ani și e mama a doi copii. Fata din Botoșani a trecut prin clipe greu de imaginat: ”Am făcut-o după un viol. Mai bine am luat eu bătaie decât să moară ea”. Povestea ei a cutremurat întreaga Românie

21 Dec 2019   •   11:52
Mirela are 18 ani și e mama a doi copii. Fata din Botoșani a trecut prin clipe greu de imaginat: ”Am făcut-o după un viol. Mai bine am luat eu bătaie decât să moară ea”. Povestea ei a cutremurat întreaga Românie Foto: Pixabay.com

O tânără mamă din Botoșani a povestit chinurile cumplite prin care a trecut. Adolescenta a fost violată fără milă, iar apoi a fost bătută crunt doar pentru că a dorit să păstreze copilașul.

”La 18 ani am doi copii. Cea mare are 2 ani şapte luni. Am făcut-o după un viol. Mi-a fost milă să fac avort. Mai bine mi-am încasat eu toată bătaia şi răul decât să moară ea! O iubesc mult, este lumina mea”, spune tânăra.   

Respinsă de familie, a fost nevoită să accepte relaţia cu un bărbat de 32 de ani ca să-şi poată creşte copilul. Cu aceasta a mai făcut un copil, însă după câteva luni a fugit de acasă pentru că nu mai îndura bătăile. 

”Tatăl celei mici m-a bătut foarte tare. Nu mai puteam îndura atâta bătaie! De mică, numai bătaie... Nu mai puteam! Nu mă ajută nimeni, am fugit unde-am putut”, mărturiseşte tânăra.   

Mirela este pierdută şi nu ştie încotro să o apuce. De când stă în centru, merge la şcoală fiindcă vrea să se angajeze ca să-şi poată creşte fetiţele. ”Ele sunt cea mai mare bucurie a mea. Am 9 clase, am început iarasi clasa a X a. Vreau sa am un viitor pentru ele. Nu ştiu ce voi face, dar ceva voi face”,  a declarat Mirela.

Citeşte mai multe despre:

viol botosani
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati