Antena 3 CNN Actualitate Locale Mitropolia Moldovei introduce pomelnicele online. De la ce sume pornesc

Mitropolia Moldovei introduce pomelnicele online. De la ce sume pornesc

Începând de luni, 3 aprilie, Mitropolia Moldovei și Bucovinei a introdus un serviciu online de pomenire. Suma minimă pentru pomelnice online este de 10 lei.

Mitropolia Moldovei introduce pomelnicele online. De la ce sume pornesc
Sursa foto: Hepta / Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Apr 2023   •   15:50

"Acum puteți trimite și online pomelnice la Catedrala Mitropolitană din Iași, unde se află moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva.

Prin intermediul unui formular, transmiteți numele dumneavoastră și al celor dragi, vii și adormiți, spre a fi pomeniți la Altarul Catedralei”, este anunțul postat pe doxologia.ro.

După completarea textului se va deschide pagina Mitropoliei Moldovei și Bucovinei la secțiunea "pomelnice online". Acolo sunt solicitate automat datele cardului, la fel ca în cazul oricărui site de cumpărături on-line.

Suma minimă pentru un pomelnic este de 10 lei, credincioșii mai darnici având posibilitatea să achite până la 1.000 de lei.

Citește și: Paște 2023. Lumina sfântă va fi adusă de la Ierusalim cu un avion privat, pe Aeroportul ''Ştefan cel Mare'' din Suceava

Pe lângă aceste câmpuri obligatorii, trebuie selectată categoria pentru care se aplică, "pomelnic vii” sau "pomelnic adormiți”, după care se introduc numele persoanelor către care se îndreaptă rugăciunea.

×
Subiecte în articol: Mitropolia Moldovei pomelnic plata online
Parteneri
Prognoza meteo actualizată pentru minivacanța de 1 mai și Paște
x close