Antena 3 CNN Actualitate Locale Moarte învăluită în mister într-o stațiune din Maramureş. Cum a fost găsită o turistă aflată la tratament

Moarte învăluită în mister într-o stațiune din Maramureş. Cum a fost găsită o turistă aflată la tratament

Moarte învăluită în mister într-o stațiune din Maramureş. Cum a fost găsită o turistă aflată la tratament
09 Aug 2017   •   17:27

O turistă din municipiul Oradea, aflată la tratament în staţiunea balneo-climaterică Ocna Şugatag, a fost găsită moartă în camera sa de hotel, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Cecilia Grozavu. 

„Femeia avea vârsta de 44 de ani, venise din Oradea pentru a urma o serie de tratamente specifice în staţiunea Ocna Şugatag, judeţul Maramureş. Aceasta a fost descoperită fără viaţă în camera complexului hotelier. E posibil ca decesul să fi survenit pe fondul unor probleme de sănătate", a spus reprezentanta IPJ. 

Conform aceleiaşi surse, poliţiştii care au efectuat primele cercetări în acest caz susţin că nu ar exista suspiciuni privind decesul turistei. 

Trupul femeii a fost transportat la Spitalul Orăşenesc Sighetu Marmaţiei, pentru efectuarea necropsiei, medicii legişti urmând să stabilească cu exactitate cauza morţii. 

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: turista Maramureș statiune camera hotel
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close