Antena 3 CNN Actualitate Locale Moarte învăluită în mister. Trupul unui tânăr de 31 de ani, găsit într-o fântână din judeţul Buzău

Moarte învăluită în mister. Trupul unui tânăr de 31 de ani, găsit într-o fântână din judeţul Buzău

Moarte suspectă într-un sat din judeţul Buzău. Un tânăr de 31 de ani a fost găsit mort în fântâna din curtea casei. Ajunşi la faţa locului, anchetatorii nu au putut stabili dacă decesul bărbatului a fost un accident sau o crimă.

Moarte învăluită în mister. Trupul unui tânăr de 31 de ani, găsit într-o fântână din judeţul Buzău
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    29 Noi 2021   •   08:59

Vă avertizăm că urmează imagini și detalii cu un puternic impact emoțional.

Tragedia a avut loc în satul Maxenu din judeţul Buzău. Tatăl bărbatului susţine că acesta cosumase alcool şi că totul a fost un accident.

"A venit băut din sat, a fost la meci şi de la mec, a fost prin sat cred. A venit băut, a stat pe patul ăla, că am un pat de fier. Zic eu după mintea mea. El s-a întors, a vrut să se aşeze şi a căzut direct în fântână pe capacul ăla. Nu am avut niciun conflict", spune Nicolae Spirache, tatăl victimei.

Cei care l-au văzut cu puțin timp înainte de incident susțin totusi că tânărul nu ar fi fost băut şi că nu avea niciun motiv să îşi pună capăt zilelor.

"M-am întâlnit astăzi cu el şi nu era beat. Era cu bicicleta acolo, chiar la stadion. Nu avea niciun motiv să se arunce acolo", spune un prieten din sat.

Procurorii continuă cercetările pentru a dezlega misterul morții bărbatului.

×
Subiecte în articol: moarte Buzau fantana Maxenu
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close