Antena 3 CNN Actualitate Locale Moarte suspectă într-un spital din Cluj. Pacient dispărut timp de 24 de ore, găsit mort pe scări

Moarte suspectă într-un spital din Cluj. Pacient dispărut timp de 24 de ore, găsit mort pe scări

Moarte suspectă într-un spital din Cluj. Pacient dispărut timp de 24 de ore, găsit mort pe scări
Sursa foto: foto- Pexels
03 Mar 2018   •   12:01

Un pacient în vârstă de 55 de ani dintr-un spital din Cluj, dat dispărut timp de 24 de ore, a fost găsit mort pe niște scări ale spitalului, fără ca cineva să îl vadă.

Alarma dispariției bărbatului a fost dată pe data de 21 februarie de sora acestuia, care a observat că de aproximativ patru ore nimeni nu știa nimic de el. Primele care l-au căutat pe cel dispărut au fost asistentele și infirmierele.

„Mamei i se cere cardul de sănătate pentru a i se face externarea unchiului meu. Mama a refuzat și i-a rugat să îl caute încă o dată pentru că poate este mort în spital. I-au spus că a fost chemată Poliția și că nu au ce face și au trecut la amenințări cu amenzi de zeci de milioane de lei, care vor veni în poștă. Medicul de gardă a plecat și a revenit peste câteva minute cu o atitudine schimbată și a îndemnat familia să plece acasă. Am plecat și am continuat căutările prin împrejurimi. În dimineața următoare, verișorul meu s-a întors la spital și a constatat că externarea a fost făcută după plecarea noastră. Verișorul meu a plecat și a încercat să acceseze camerele de filmat din zonă, pentru că acest spital nu are nicio cameră de filmat. A fost sunat apoi și i s-a spus că a fost găsit decedat”, a povestit susține nepoata bărbatului, potrivit stiridecluj.ro.

Deputatul Emanuel Ungureanu, încercând să reconstituie cele întâmplate, a precizat că „voi cere Ministrului Sănătăţii Sorina Pintea măsuri urgente că toate spitalele să fie dotate cu camere de supraveghere măcar la intrările şi ieşirile din unităţile spitaliceşti”, a spus parlamentarul.

 

×
Subiecte în articol: suspect Cluj pacient disparut mort scari
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close