Antena 3 CNN Actualitate Locale Moartea misterioasă a unui adolescent de 14 ani: Găsit fără suflare în casă, medicii l-au resuscitat în zadar

Moartea misterioasă a unui adolescent de 14 ani: Găsit fără suflare în casă, medicii l-au resuscitat în zadar

Un băiat de 14 ani din municipiul Botoşani a fost găsit mort în casă chiar de către bunica sa. Adolescentul rămăsese singur doar pentru câteva ore. Deocamdată cauza morţii este un mister.

Moartea misterioasă a unui adolescent de 14 ani: Găsit fără suflare în casă, medicii l-au resuscitat în zadar
de Alexandra Dima    |    12 Aug 2021   •   14:20

O familie din municipiul Botoşani trăieşte o adevărată dramă după ce băiatul lor de 14 ani a decedat fără ca nimeni să ştie cu exactitate care a fost cauza şi în ce împrejurări s-a produs.

Tragedia a avut loc miercuri, când băiatul a rămas singur în apartamentul familiei pentru câteva ore, potrivit botosaneanul.ro. Bunica lui plecase la cumpărături şi s-a întors să-i pregătească masa de prânz. Când a intrat în casă bătrâna a descoperit că nepotul ei zace fără simţire într-una din camere. 

Imediat femeia a sunat la 112 cerând ajutor. La faţa locului a ajuns imediat o ambulanţă de Terapie Intensivă şi s-a încercat resuscitarea copilului, dar totul a fost în zadar. Cadrele medicale nu au mai putut decât să constate decesul. Deocamdată nu se ştie cauza morţii. Cert e că adolescentul nu părea să sufere de vreo boală şi nici nu avea urme de agresiune pe trup.

 


 

 

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close