Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul exploziei de la restaurantul din Paşcani, surprins de camerele de supraveghere. În local erau două butelii GPL

Momentul exploziei de la restaurantul din Paşcani, surprins de camerele de supraveghere. În local erau două butelii GPL

Momentul exploziei de la restaurantul din Paşcani, care a avut loc luni dimineaţă, a fost surprins de camerele de supraveghere.

de Georgiana Adam    |    28 Aug 2023   •   11:38

Autoritățile din Pașcani, județul Iași, au fost în alertă, luni dimineața, după o explozie urmată de incendiu la un restaurant unde, în interior, se aflau două butelii de GPL cu capacitate de 60-70 de litri fiecare.

Patronul localului, un bărbat de 57 de ani, a fost transportat la spital. El are arsuri de gradele 1 şi 2 pe membrele superioare, dar şi faţa îi este afectată.

Potrivit ISU Iași, explozia a fost urmată de incendiu la pizzeria din Pașcani.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"În interior se află două butelii de GPL, cu capacitatea de 60-70 de litri fiecare.

Echipajele au ajuns la locul intervenției, în interior se află doar proprietarul care este conștient, cu arsuri la o mână și la nivelul feței", transmite ISU Iași.

Au intervenit patru autospeciale de intervenție și stingere, o autospecială transport victime multiple, două echipaje de prim ajutor calificat, două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

La ora transmiterii știrii, incendiul a fost lichidat și se acționează pentru răcirea buteliilor.

În apropierea restaurantului se află un bloc de locuințe (la 6-7 metri distanță), iar pompierii au acționat pentru evacuarea locatarilor din bloc. Din fericire, nu au fost înregistrate alte pagube.

×
Subiecte în articol: explozie restaurant Pascani
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close