x close

Momente de groază într-o școală din Timiș. Un elev de 15 ani a sărit de la etajul doi al școlii. „Se pare că nu-i place să folosească scările”. Ce a pățit băiatul

de S.T.    |    01 Apr 2019   •   13:09
Momente de groază într-o școală din Timiș. Un elev de 15 ani a sărit de la etajul doi al școlii. „Se pare că nu-i place să folosească scările”. Ce a pățit băiatul 534 Foto: pixabay.com

O copil i-a pus pe jar din nou medicii din Timişoara. În decurs de o săptămână, acesta a sărit pentru a doua oară de la etajul doi a şcolii unde învaţă. Pompierii de la ISU Timiş şi medicii de la Ambulanţă au fost din alertaţi pentru a interveni în localitatea timişeană Lenauheim.

La fel ca săptămâna trecută, un copil de 15 ani, elev în clasa a VIII-a la şcoala gimnazială din comună, a sărit de la etaj. Data trecută nu a păţit nimic, pentru că a sărit de la etajul unu. Acum însă a căzut de la etajul doi, astfel că a fost transportat la spital cu traumatisme la nivelul membrelor inferioare.

„Se pare că nu-i place să folosească scările. Şi săptămâna trecută a sărit de la etajul doi. E un copil cu probleme”, a spus unul dintre pompieri.

Sursa: adevarul.ro

Citeşte mai multe despre:

Timisoara spital scoala pompieri
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati