Momente dramatice în Caraş-Severin! Un mal de pământ s-a prăbuşit peste un muncitor

12 Oct 2019   •   16:52
Momente dramatice în Caraş-Severin! Un mal de pământ s-a prăbuşit peste un muncitor Foto: stiridecluj.ro/

Un muncitor a fost salvat de pompieri după ce un mal de pământ de la o excavaţie s-a prăbuşit peste el şi l-a îngropat până la brâu, informează, sâmbătă, ISU Caraş-Severin.

Sâmbătă, în jurul orei 13,30, în urma unui apel la 112, trei echipaje de pompieri, medici şi poliţişti au intervenit de urgenţă pentru salvarea unei persoane surprinse de un mal de pământ care s-a surpat pe timpul unor lucrări de excavaţie la o gospodărie particulară de pe str. Teilor din municipiul Reşiţa.

Muncitorul era acoperit de pământ până la brâu, dar conştient şi cooperant. Intervenţia a fost dificilă din cauza faptului că unul dintre membrele inferioare ale acestuia era prins sub o conductă de scurgere, a spaţiului îngust de acţionare, dar mai ales din cauza riscului unei noi surpări.

În jurul orei 15,00, pompierii militari au reuşit să extragă victima şi au predat-o echipajului SAJ, care i-a acordat îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior transportând-o la UPU Reşita pentru mai multe investigaţii, precizează sursa citată.

Sursă: Agerpres
Parteneri
x close