Antena 3 CNN Actualitate Locale Momente de panică! Un avion nu a putut ateriza la Iaşi, din cauza vântului puternic: "Au fost multe turbulențe, cineva a leșinat!"

Momente de panică! Un avion nu a putut ateriza la Iaşi, din cauza vântului puternic: "Au fost multe turbulențe, cineva a leșinat!"

A fost panică la bordul unui avion care ar fi trebuit să aterizeze la Iaşi. Cursa Londra-Iaşi, cu aproape 200 de pasageri la bord, printre care şi 10 copii, a survolat aeroportul timp de 40 de minute, până când pilotul a decis să renunţe la manevră. Din cauza vântului puternic, aeronava a fost redirecţionată către Bacău, unde a aterizat în siguranţă.

Momente de panică! Un avion nu a putut ateriza la Iaşi, din cauza vântului puternic: "Au fost multe turbulențe, cineva a leșinat!"
Sursa foto: aloiasi,ro
de Georgiana Adam    |    22 Iun 2022   •   11:11

Un avion care zbura ieri pe ruta Londra - Iaşi, a aterizat de urgență pe aeroportul George Enescu din Bacău, din cauza condiţiilor meteo.

După 40 de minute de survol deasupra Iaşiului, pilotul a hotărât să întoarcă aeronava din drum. În tot aceast timp, la bord, călătorii au intrat în panică.

"Din cauza vântului puternic, o aeronavă ce venea din direcţia Luton nu a putut ateriza pe  pista de la Iaşi, la ora programată - 13.25. Timp de 40 de minute, avionul s-a rotit deasupra oraşului, în incercarea de a ateriza în condiţii de siguraţă. Nu a reuşit, aşa că singura soluţie a pilotului a fost redirecţionarea aeronavei pe aeroportul din Bacău", Elena Troia, purtător de cuvânt Aeroportul Internaţional Iaşi.

 Din declarațiile pasagerilor, au fost turbulențe pe tot parcursul zborului.

„Ne-am învârtit deasupra Iașului timp de o oră. Au fost multe turbulențe, cineva a leșinat. Este o furtună aici. Am aterizat la Bacău”, a spus unul dintre pasageri, potrivit aloiasi.ro

 

×
Subiecte în articol: momente panica avion Iași vant puternic
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close