Antena 3 CNN Actualitate Locale Mormântul unei fetiţe din Făgăraş, distrus după o petrecere în cimitir: "Au băut pe mormânt, au dat foc la coroane"

Mormântul unei fetiţe din Făgăraş, distrus după o petrecere în cimitir: "Au băut pe mormânt, au dat foc la coroane"

Mormântul unei fetiţe care s-a stins din viaţă la numai 11 luni a fost distrus complet după o petrecere în cimitir. Familia micuţei a depus plângere la Poliţie, după ce a găsit sticle de băutură şi coroanele de flori arse.

Mormântul unei fetiţe din Făgăraş, distrus după o petrecere în cimitir: "Au băut pe mormânt, au dat foc la coroane"
Sursa foto: monitorfg.ro
de Alin Tarnovschi    |    23 Mar 2021   •   19:30

Totul s-a întâmplat la sfârşitul săptămânii trecute, iar familia a făcut teribila descoperire sâmbătă, 20 martie 2021, atunci când a şi anunţat Poliţia de cele întâmplate.

Dilara, o fetiţă în vârstă de numai 11 luni, a murit în decembrie 2020, şi a fost înmormântată în cimitirul din Făgăraş.

Zilele trecute, mormântul copilei, îngrijit şi acoperit altădată cu coroane de flori, a fost profanat de mai mulţi indivizi care au făcut o petrecere chiar în cimitir.

Familia copilei a găsit sticle goale de băutură, mormântul distrus şi coroanele de flori arse.

"Vecina noastră a spus că vineri, când a fost la cimitir, mormântul era deja distrus. Cu o zi sau două în urmă a fost cineva înmormântat din cartierul Combinat chiar pe rândul de lângă noi.

Înţelegem că au călcat pe cele două locuri cumpărate de noi, unul în care se află nepoţica şi altul gol, dar să distrugi nu pot înţelege. În ziua de astăzi, lumea nu mai are niciun Dumnezeu?

Au dat foc la coroanele care erau pe mormânt, au pus cărămizi pe locul nostru gol, am avut un brăduţ plantat pe mormânt şi l-au distrus, au băut pe mormânt că am găsit sticle goale. Nora mea este în depresie, o dată după marea pierdere a Dilarei, iar acum această bătaie de joc", a declarat bunica fetiţei pentru monitorfg.ro.

Familia a depus o plângere la Poliţie şi aşteaptă ca anchetatorii să facă cercetări, iar cei care au profanat mormântul copilei să fie găsiţi şi sancţionaţi.

"Am vorbit şi cu administratorul cimitirului, dar acesta s-a scuzat, spunând că nu este problema lui. Ne-a spus că cimitirul nu are pază şi că acolo intră cine vrea. Atunci, noi de ce plătim taxa?

Sperăm ca vinovaţii să fie pedepsiţi, iar poliţiştilor să nu le fie greu să îi identifice. Dacă o astfel de infracţiune ar fi sancţionată cu siguranţă nu s-ar mai întâmpla", a mai explicat bunica fetiţei.

×
Subiecte în articol: Fagaras
Parteneri
Horoscop 24 septembrie 2023. Săgetătorii transformă dușmanul în prieten
x close