Cadavrul unui bărbat a fost predat familiei de angajații de la morgă. A doua zi, oamenii s-au trezit cu poliția la poartă. Motivul este halucinant

de S.T.    |    10 Mar 2016   •   20:10
Cadavrul unui bărbat a fost predat familiei de angajații de la morgă. A doua zi, oamenii s-au trezit cu poliția la poartă. Motivul este halucinant Foto: freeimages.com/ createsima

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Vaslui a demarat, joi, o anchetă după ce cadavrul unui bărbat în vârstă de 56 de ani, decedat pe data de 9 martie, a fost predat familiei de angajații de la Morga unității medicale, fără să fie supus necropsiei, în ciuda unor recomandări făcute în acest sens de reprezentanții Laboratorului Anatomo-Patologie.

Când și-au dat seama de eroarea comisă, angajații de la morgă au solicitat sprijinul poliției pentru a aduce cadavrul înapoi, lucru care s-a întâmplat abia după o zi, timp în care familia apucase să îmbălsămeze cadavrul, informează Agerpres.

„Familia a prezentat un certificat de deces eliberat de medicul de familie din sat și a plecat cu persoana decedată. Se știa că în acest caz trebuie efectuată o necropsie, nu știu ce s-a petrecut, dar familia a plecat cu mortul. Am anunțat Poliția, a fost anulat certificatul de deces și a fost adus din nou cadavrul pentru autopsie. Familia a insistat să mergem să facem autopsia acasă, dar acest lucru nu este posibil”, a declarat șeful Serviciului de Medicină Legală Vaslui, dr. Sorin Moldoveanu.

Polițiștii au demarat verificări în acest caz și urmează să stabilească dacă sunt întrunite elementele constitutive ale vreunei infracțiuni.

Parteneri
x close