Antena 3 CNN Actualitate Locale Moș Crăciun s-a făcut de râs după ce a rămas fără cadouri și a dezamăgit mii de copii, la Vaslui: "A venit cu autobuzul!"

Moș Crăciun s-a făcut de râs după ce a rămas fără cadouri și a dezamăgit mii de copii, la Vaslui: "A venit cu autobuzul!"

Mii de copii din Vaslui au plecat acasă cu ochii în lacrimi de la întâlnirea tradițională cu Moș Crăciun.

de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Dec 2023   •   09:09

Autoritățile au promis că au pregătit mii de cadouri, însă cei mai mulți dintre copii n-au primit nimic.

Imagini filmate la fața locului îl arată pe Moș Crăciun pe o bancă din municipiu, împărțind pungi, în vreme ce o voce masculină povestește din afara cadrului.

"Moș Crăciun a venit cu autobuzul și a lăsat renii la intrarea în Vaslui. Și-a trimis ajutoarele să umple căsuțele cu mii de cadouri. Dacă sunteți acasă, veniți, că sunt cinci mii de cadouri", spune vocea de bărbat.

Autoritățile spun că localnicii au luat, fiecare, mai multe pungi cu cadouri

Cele 5000 de cadouri au fost însă, în realitate, câteva sute. După ce au stat răbdători la coadă, micuții au plecat acasă dezamăgiți, iar unii, cu ochii în lacrimi.

"Gata! A terminat moșul cadourile!", a spus individul în costum de Moș Crăciun, după ultima pungă livrată.

Autoritățile municipale dau vina pe copii, pentru că, în loc să se limiteze la una de persoană, ar fi luat mai multe pungi cu cadouri, fiecare.

Pe de altă parte, responsabilii locali spun că vor distribuit cadouri și de Anul Nou, iar atunci vor pregăti mai multe pachete.
 

×
Subiecte în articol: Mos Craciun Vaslui
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close