Antena 3 CNN Actualitate Locale Moș Crăciun, imobilizat pe acoperișul unei clădiri. Pompierii din Galați l-au salvat: ”Noroc cu băieții ăștia”

Moș Crăciun, imobilizat pe acoperișul unei clădiri. Pompierii din Galați l-au salvat: ”Noroc cu băieții ăștia”

Întâmplare de poveste la Galați, unde Moș Crăciun a rămas imobilizat pe acoperișul unei clădiri după ce sania să a rămas înțepenită din pricina lipsei de zăpadă.

Moș Crăciun, imobilizat pe acoperișul unei clădiri. Pompierii din Galați l-au salvat: ”Noroc cu băieții ăștia”
Sursa foto: monitoruldegalati.ro
de Gabi Vlad    |    22 Dec 2022   •   18:15

Strigătele de ajutor au fost auzite de trecători care au cerut ajutor pompierilor.

Vestea a circulat ca fulgerul, așa se face că intervenția dificilă de recuperare a fost urmărită cu sufletul la gură de zeci de copii.

La final evident n-a plecat nimeni cu mâna goală.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Puțin sub 0 grade Celsius azi la Galați dar fără zăpadă, o iarnă care a pricinuit multe necazuri lui Moș Crăciun rămas ”pe uscat” în sania trasă de reni la intrarea in țară.

Evident o situație de urgență rezolvată imediat de pompieri care au intervenit pentru salvarea moșului înțepenit pe un acoperiș cu autoscară.

”Am rămas in drum cu sania fără zăpadă…Noroc cu băieții ăștia”, a declarat Moș Crăciun.

Pompierii au fost bucuroși să-l salveze pe Moș din situația critică în care se afla din pricina vremii neobișnuite pentru această dată.

La final pompierii nu l-au părăsit pe Moș Crăciun și au promis că îi vor stă alături până toate cadourile vor fi împărțite, bineînțeles acolo unde sania lui fermecată nu poate ajunge.

”Povestea e la modul următor - moșul coboară cu sania trasă de reni și aterizează oe un bloc - casă înalta cu etaj și e blocat acolo e salvat de pompieri care vin cu scară telescopica de înălțime și e salvat.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Galați vă invită, în dată 22.12.2022, la ora 14.00, la o întâlnire cu Moș Crăciun, care va poposi la sediul din stradă Mihai Bravu.

Acesta va veni încărcat de daruri și va fi întâmpinat de colindători și de copii pompierilor gălățeni. Vă așteptăm cu drag”, au transmis reprezentanții ISU Galați.

×
Subiecte în articol: Galați Mos Craciun
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close