Antena 3 CNN Actualitate Locale Motivul pentru care turiștii și-au anulat petrecerea de Revelion din Poiana Brașov

Motivul pentru care turiștii și-au anulat petrecerea de Revelion din Poiana Brașov

Mai mulți turiști care aveau cumpărate sejururi la final de an în Poiana Brașov au fost nevoiți să le anuleze.

Motivul pentru care turiștii și-au anulat petrecerea de Revelion din Poiana Brașov
Sursa foto: Hepta | MMA / Vlad Stan
de Ioana Mircea    |    30 Dec 2022   •   18:32

Cei care vor să petreacă Revelionul la munte au parte de o iarnă fără zăpadă. Astfel, mai mulți turiști care și-au făcut rezervări în Poiana Braşov sau Predeal au fost nevoiți să le anuleze.

„Prognozele meteo nu sunt cele mai favorabile. În momentul de faţă, domeniul schiabil nu este funcţional petru că temperaturile sunt positive atât ziua, cât şi noaptea. Turiştii care vin la Predeal pot vizita centrul oraşului şi obiectivele turistice pe care le avem, dar pentru că nu este zăpadă, în ultima perioadă s-au mai anulat din rezervări”, a declarat administratorul domeniului schiabil Predeal, Mihai Predeleanu, potrivit bzb.ro.

Cel mai scump Revelion din Poiana Brașov costă aproape 1.700 de euro de persoană, iar pachetele turistice de patru nopți s-au vândut integral. Cu toate acestea, inspectorii ANPC au găsit mizerie, insecte şi nereguli peste nereguli într-una dintre camerele în care turiştii urmează să-şi petreacă sejurul.

„Am găsit lucrurile, probabil, încremenite în timp. Una dintre cele mai importante situaţii ce pun sub semnul întrebării cel puţin activitatea inclusiv a colegilor noştri, din regiunea Braşov, este faptul că în 2013, în urmă cu 10 ani, au avut ultimul control”, a spus Horia Constantinescu, preşedintele ANPC, potrivit national.ro.

×
Subiecte în articol: poiana brasov Revelion 2023
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close