Antena 3 CNN Actualitate Locale Motivul halucinant pentru care un bărbat din Gorj și-a incendiat mașina

Motivul halucinant pentru care un bărbat din Gorj și-a incendiat mașina

Motivul halucinant pentru care un bărbat din Gorj și-a incendiat mașina
15 Mai 2019   •   14:01

Un bărbat de 39 de ani a fost reţinut de poliţişti după ce şi-ar dat singur foc la mașină.

Autoritățile au deschis fapta bărbatului, iar motivul acestuia i-a lăsat fără cuvinte.

Acesta și-ar fi incendiat mașina  pentru a obţine despăgubiri de la asigurări, a informat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Miruna Prejbeanu. 

Conform sursei citate, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat din comuna Brădeşti, judeţul Dolj, cu privire la faptul că autoutilitara pe care o conducea a luat foc în mers. 

"Din cercetările efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că bărbatul ar fi incendiat cu intenţie autoutilitara, cu care se deplasa pe DJ 665 Săcelu, în vederea obţinerii despăgubirilor de la societatea de asigurări cu care avea contract CASCO. În urma incendiului, autoutilitara a ars în proporţie de 100%, iar conducătorul şi pasagerul, de 34 de ani, nu au suferit leziuni, nefiind puse în primejdie alte bunuri sau persoane", a precizat Miruna Prejbeanu. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, totodată poliţiştii luând măsura reţinerii, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gor.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: masina incendiat Gorj asigurari
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close