Motivul incredibil pentru dubla crimă din Piatra Neamț. Ce au aflat anchetatorii

26 Mar 2019   •   11:02
Motivul incredibil pentru dubla crimă din Piatra Neamț. Ce au aflat anchetatorii

Anchetatorii care investighează dublul omor petrecut într-o casă de pe strada Blanduziei au stabilit mobilul crimei: chiar locuința, scrie zch.ro.

Criminalul, Florin Petrache, în vârstă de 60 de ani, a ridicat o casă pe terenul soacrei sale și, implicit, pe numele acesteia, în calitate de proprietară a terenului. Cu timpul, relațiile s-au degradat, au apărut certuri și scandaluri, iar femeia l-a alungat pe ginere. Nevasta lui Florin Petrache muncește în Italia și, fiind la distanță, n-a reușit să aplaneze conflictele dintre mamă și soț.

Pe fondul unei tensiuni acumulate în timp, în noaptea de 25 spre 26 martie, Petrache s-a îmbătat și și-a înjunghiat fiul și soacra. Pe amândoi în gât, scurt, precis și mortal. Se pare că omorurile au avut loc pe la ora 4 dimineața. O oră și jumătate mai târziu, bărbatul a incendiat locuința. Încă nu s-a stabilit dacă a făcut-o din răzbunare sau în încercarea de a șterge urmele crimelor.

Vecinii spun că fiul lui Petrache era un băiat bun și talentat, care cânta la pian, și nimeni nu înțelege de ce a căzut și el victima conflictului dintre tatăl și bunica lui.

Parteneri
x close