Antena 3 CNN Actualitate Locale Motivul inedit pentru care un bărbat din Alba a incendiat mașina unui cunoscut

Motivul inedit pentru care un bărbat din Alba a incendiat mașina unui cunoscut

Motivul inedit pentru care un bărbat din Alba a incendiat mașina unui cunoscut
22 Noi 2019   •   15:46

Un bărbat din oraşul Cugir a fost reţinut pentru instigare la distrugere după ce, pe fondul geloziei, ar fi determinat un tânăr să incendieze maşina unui cunoscut, faptă petrecută în februarie, potrivit unui comunicat transmis vineri, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Poliţiştii din Cugir au reuşit să identifice, joi, două persoane bănuite că ar avea legătură cu incendierea, în seara zilei de 3 februarie, a unui autoturism parcat pe o stradă din oraş.

"Anchetatorii au descoperit că un bărbat de 38 de ani, din Cugir, pe fondul geloziei, l-ar fi determinat pe un tânăr, de 25 de ani, din comuna Săliştea, judeţul Alba, să incendieze autoturismul unui cunoscut. În urma incendiului provocat de tânăr, autoturismul a fost distrus în proporţie de 40%", arată sursa citată.

Faţă de bărbatul de 38 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru instigare la distrugere, iar faţă de tânărul de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, precizează IPJ Alba.

×
Subiecte în articol: masina incendiu Alba
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close