Antena 3 CNN Actualitate Locale Motivul șocant pentru care cadavrul unui bebeluş este ţinut de două luni la morga din Vaslui

Motivul șocant pentru care cadavrul unui bebeluş este ţinut de două luni la morga din Vaslui

Motivul șocant pentru care cadavrul unui bebeluş este ţinut de două luni la morga din Vaslui
22 Ian 2019   •   18:17

Cadavrul unui bebeluş este ţinut la morga Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui de două luni, iar familia nu a putut să-şi înmormânteze copilul, deoarece autorităţile nu au găsit o soluţie pentru eliberarea certificatului de deces. 

Copilul a fost născut, în luna noiembrie, la domiciliu, de o femeie din comuna Roşieşti, care a solicitat sprijinul ambulanţei, dar a ajuns să nască singură până la sosirea echipajului medical, iar fătul a decedat. La momentul respectiv, echipajul medical care a preluat femeia lehuză şi a transportat-o la spital a luat şi cadavrul nou-născutului, pe care l-a dus la morgă, lucru care nu s-a efectuat conform protocolului, deoarece în astfel de situaţii ar fi trebuit să fie anunţată poliţia.

"Pe data de 21 noiembrie, am primit din partea cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean o sesizare cu privire la moartea nou-născutului. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, fiind aşteptate rezultatele necropsiei, examen care va stabili cu exactitate cauza decesului", a declarat, marţi, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiţă. 

×
Subiecte în articol: cadavru bebelus morga
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close