Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr de 27 de ani a murit după ce s-a izbit cu motocicleta de o maşină condusă chiar de unchiul său

Un tânăr de 27 de ani a murit după ce s-a izbit cu motocicleta de o maşină condusă chiar de unchiul său

Un accident cumplit a avut loc miercuri la Orășeni Deal din Botoșani. Un bărbat care se deplasa pe o motocicletă s-a izbit violent de un Opel care circula în faţa sa. Ironia este că, șoferul autoturismului implicat în accident, este văr cu tatăl tânărului aflat pe motocicletă şi care din păcate nu a putut face nimic pentru a evita impactul.

Un tânăr de 27 de ani a murit după ce s-a izbit cu motocicleta de o maşină condusă chiar de unchiul său
de Cătălin Onofrei    |    30 Iun 2021   •   20:00

Din primele informaţii, motociclistul, un tânăr în vârstă de 27 de ani, se deplasa pe drumul județean dinspre Vorona înspre Botoșani.

La un moment dat, a vrut să intre în depășire, dar a pierdut controlul asupra direcției de mers, s-a dezechilibrat şi a intrat în plin într-un Opel Astra, care se deplasa pe același sens. Motocicleta a fost proiectată la câteva zeci de metri, iar bărbatul, deși avea cască, a rămas întins inconștient pe carosabil.

Ironia este că, șoferul, în vârstă de 42 de ani implicat în accident, este văr cu tatăl tânărului aflat pe motocicletă şi care din păcate nu a putut face nimic pentru a evita impactul.În urma unui apel la 112, la faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al SMURD, cadrele medicale începând imediat resuscitarea victimei, fără succes însă.

Cazul a intrat în atenţia Poliţiei, la faţa locului ajungând un echipaj de criminaliști pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Potrivit poliţiştilor, tânărul motociclist nu poseda permis de conducere pentru categoria A eliberat de autoritățile române.

 

×
Subiecte în articol: motociclist Orăşeni Deal Botoșani Opel
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close