Antena 3 CNN Actualitate Locale Motociclist polonez, omorât de un șofer român beat, într-un accident teribil în Novaci, Gorj

Motociclist polonez, omorât de un șofer român beat, într-un accident teribil în Novaci, Gorj

Un motociclist polonez, care dorea să ajungă pe Transalpina, a fost omorât de un șofer român beat, într-un accident teribil în Novaci, județul Gorj.

Motociclist polonez, omorât de un șofer român beat, într-un accident teribil în Novaci, Gorj
Sursa foto: pandurul.ro
de Andreea Ştefan    |    Gabriela Mladin    |    09 Aug 2021   •   22:31

Bărbatul în vârstă de 49 de ani circula regulamentar, însă un localnic beat a intrat pe contrasens și l-a izbit în plin.

Turistul străin a murit pe loc.

Șoferul care a produs accidentul și care avea o concentrație de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat are dosar penal pentru ucidere din culpă.

”A fost un accident între un autoturism și un motociclist, pe raza orașului Novaci. Un localnic de 50 de ani, care se deplasa cu un autoturism din direcția Bumbești Pițic spre Novaci, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu o motocicletă condusă de un cetățean polonez de 49 de ani, care se deplasa din sens opus.

Din păcate, în urmă impactului,  motociclistul a decedat.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care se află sub influența alcoolului”, a transmis IPJ Gorj.

×
Subiecte în articol: motociclist Gorj
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close