Antena 3 CNN Actualitate Locale Muncitor de 20 de ani îngropat de viu, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, în comuna Stejari din Gorj

Muncitor de 20 de ani îngropat de viu, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, în comuna Stejari din Gorj

Un muncitor a fost prins sub un mal de pământ, în localitatea Stejari din județul Gorj. Este vorba despre un tânăr in vârsta de 20 de ani care efectua săpături pentru o instalație de canalizare.

Muncitor de 20 de ani îngropat de viu, după ce un mal de pământ s-a surpat peste el, în comuna Stejari din Gorj
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mai 2023   •   10:06

Tânărul a fost prins în mal până la nivelul gâtului și, conform angajaților de la Inspectoratul pentru situații de urgentă Gorj, era conștient și cooperant.

Muncitorul este angajat la o firmă care efectuează lucrarea de canalizare în localitate.

ISU Gorj a intervenit cu 3 autospeciale și un container multirisc, dotat cu echipamente de salvare pentru astfel de situații.

"În acest moment am fost solicitați să intervenim pentru salvarea unei persoane prinsă sub un mal de pământ în timp ce efectua săpături pentru o instalație de canalizare în comună Stejari, sat Balosani”, a informat ISU Gorj.

Citeşte şi: Planul roşu de intervenţie, activat după un accident cumplit în Secuieni, Neamţ. Un bărbat, fiica lui şi nepotul de şase ani au murit pe loc

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Trei mașini de intervenție, un container multirisc dotat cu echipamente de salvare și un echipaj SMURD din ISU Gorj, dar și un echipaj din cadrul SAJ Gorj au mers la fața locului.

La sosirea echipajelor de intervenție, tânărul fusese scos deja de către colegii alături de care lucra. A fost stabilizat și este dus de către echipajul SMURD la Spitalul din Târgu-Cărbunești.

×
Subiecte în articol: muncitor Gorj prins sub mal
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close