Antena 3 CNN Actualitate Locale Municipiul din România care va lua măsuri în cazul unui eventual război. Alimentele în supermarketuri vor fi raţionalizate

Municipiul din România care va lua măsuri în cazul unui eventual război. Alimentele în supermarketuri vor fi raţionalizate

Autorităţile din municipiul Câmpina sunt gata să voteze un proiect în cadrul căruia să se stabilească unitățile comerciale care vor raţionaliza alimentele în cazul unui război.

Municipiul din România care va lua măsuri în cazul unui eventual război. Alimentele în supermarketuri vor fi raţionalizate
Sursa foto: Primaria Municipiului Campina/Facebook
de Cristi Georgescu    |    30 Mar 2022   •   16:51

Viceprimarul din oraș îndeamnă populația să nu se alarmeze, și precizează că astfel de acțiuni sunt necesare pentru a fi puse la punct în orice moment.

Consiliul Local Câmpina are pregătit în cadrul ședinței din ultima zi a lunii martie, un proiect de hotărâre ce vizează raționalizarea alimentelor, în caz de război.

În referatul ce stă la baza proiectului de hotărâre de Consiliul Local s-au stabilit clar categoriile de produse, dar și străzile arondate fiecărui supermarket.

Chiar dacă la început acest proiect a semănat panică în rândul populației, o parte dintre cetățeni spun că măsura este binevenită. Sunt și voci care spun că astfel de lucruri nu sunt de bun augur în prezent.

Și tot în acest context, Centrul Militar Prahova solicită un spaţiu şi un delegat pentru Subcomisia locală de recrutare-încorporare de la Câmpina.

×
Subiecte în articol: Campina razboi masuri municipiu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close