Antena 3 CNN Actualitate Locale A murit poliţistul de 38 de ani din Sibiu, lovit de o maşină în timp ce dirija traficul 

A murit poliţistul de 38 de ani din Sibiu, lovit de o maşină în timp ce dirija traficul 

Polițistul în vârstă de 38 de ani, lovit de o mașină în timp ce dirija circulația în 13 februarie pe drumul dintre Sibiu și Cisnădie, a murit.

politia rutiera facebook
A murit poliţistul de 38 de ani din Sibiu, lovit de o maşină în timp ce dirija traficul 
Sursa foto: Facebook | Poliţia Română
de Georgiana Adam    |    27 Feb 2024   •   09:06

Agentul a fost dus în noaptea de 13 spre 14 februarie la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu cu numeroase traumatisme, printre care traumatism cranio-cerebral major. 

De asemenea, avea fracturi costale și craniene, hematom subdural și hemotorax.

El a fost lovit de o mașină condusă de un cetățean străin în timp ce dirija traficul pe drumul dintre Sibiu și Cisnădie.

"Din păcate, bărbatul de 38 de ani, adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma unui accident produs în data de 13 februarie, în Cisnădie, a decedat în cursul nopții de 26 spre 27 februarie. 

Pacientul a prezentat o agravare a stării generale care deja era critică, în urma acesteia au survenit două stopuri cardiace care au răspuns la manevrele de resuscitare, însă la al treilea stop cardiac nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, pronunțându-se decesul", a declarat Cristina Bălău, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, potrivit Mediafax.

Accidentul s-a produs în noaptea de 13 spre 14 februarie pe drumul dintre Cisnădie și Sibiu. 

În timp ce conducea mașina, un bărbat în vârstă 55 de ani, cetățean străin, a pierdut controlul direcției de deplasare, a virat brusc stânga și a lovit agentul de poliție care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe carosabil, zonă totodată balizată și semnalizată.

×
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close