Antena 3 CNN Actualitate Locale O mamă și cei trei copii, internați la spital după ce au consumat jeleuri cu canabis

O mamă și cei trei copii, internați la spital după ce au consumat jeleuri cu canabis

O mamă și cei trei copii ai săi au ajuns la spital după ce au mâncat jeleuri aduse din străinătate de un prieten.

de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Iun 2023   •   13:54

O femeie și trei copii din Roman, județul Neamț, au ajuns la spital după ce au consumat câteva jeleuri cu canabis aduse din străinătate. Polițiștii fac cercetări, fiind nevoie de expertiză medicală pentru a confirma faptul că dulciurile conțineau droguri.

Din primele verificări, se pare că sâmbătă, în jurul orei 12:00, o femeie de 39 de ani, împreună cu trei copii, cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani, ar fi consumat mai multe jeleuri, fabricate în afara țării. Toți patru s-au prezentat la spital cu tahicardie, grețuri și vărsături.

Surse judiciare arată că este vorba despre jeleuri cu aromă de căpșuni aduse din Irlanda de o cunoştinţă. Până la acest moment nu se știe dacă persoana care le-a adus știa ce anume conțin jeleurile. 

Citește și: Lovitură pentru bișnițari: Primul oraș din România unde samsarii vor fi daţi afară din pieţe

Conform Mediafax, polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă. 

"La data de 17 iunie, în jurul orei 14:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, la o unitate medicală din Roman au fost internate patru persoane, ce manifestau o stare de rău.

Din verificările efectuate de polițiști a rezultat faptul că, la data de 17 iunie a.c., în jurul orei 12:00, o femeie de 39 de ani, împreună cu trei copii, cu vârste cuprinse între 10 și 19 ani, ar fi consumat mai multe jeleuri, fabricate în afara țării, ulterior aceștia manifestând o stare de rău și fiind transportați la o unitate medicală, din municipiul Roman.

În cauză polițiștii continuă cercetările, cu privire la săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a declarat inspector Ramona Ciofu - IPJ Neamt.

×
Subiecte în articol: jeleuri canabis
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close