Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi decizii luate de Metrorex. Toţi cei care călătoresc cu metroul sunt vizaţi

Noi decizii luate de Metrorex. Toţi cei care călătoresc cu metroul sunt vizaţi

Noi decizii luate de Metrorex. Toţi cei care călătoresc cu metroul sunt vizaţi
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Iun 2016   •   17:53

Conducerea Metrorex susţine că nu a luat în calcul modificarea tarifelor la călătoriile cu metroul, în următorii doi ani, însă intenţionează să introducă abonamente anuale de călătorie şi de weekend pentru a veni în sprjinul călătorilor.

"Nu am luat în calcul nici pentru anul 2017, nici pentru anul 2018, modificarea tarifelor. Ne gândim totuşi la introducerea eventuală a unor titluri de călătorie noi care să vină în sprijinul călătorilor. Eu mă gândesc, de exemplu, la un abonament anual, la o cartelă care ar putea fi introdusă pentru perioada de weekend, o cartelă pentru un grup mai mare de 3-5 călători. Sunt multe idei, dar asta nu înseamnă că tariful mediu de călătorie s-ar modifica", a anunţat, marţi, directorul general al Metrorex, Marin Aldea, pe şantierul Magistralei 5 de metrou.

Potrivit acestuia, Metrorex vrea să înlocuiască sistemul actual de taxare şi să introducă aparate de vândut cartele care dau rest.

"Avem acum implementat un proiect de înlocuire a sistemului de taxare în 41 de staţii ceea ce înseamnă înlocuirea completă a porţilor de acces, introducerea a 139 de aparate de vândut cartele de generaţie modernă, care dau rest, şi care rezolvă toată problema deficitului de personal cu care noi ne confruntăm la acest moment", a precizat directorul general al Metrorex.

 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Metrorex
Parteneri
Florin Piersic, transferat cu avionul SMURD, la București
x close