Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi detalii despre accidentul mortal provocat de fiul unui fost primar din Maramureş

Noi detalii despre accidentul mortal provocat de fiul unui fost primar din Maramureş

Apar noi detalii din cazul în care este cercetat fiul unui fost primar din Maramureș care a provocat un accident mortal, în urma căruia o tânără de 21 de ani a murit.

de Vasile Dale    |    13 Ian 2024   •   19:08

Potrivit analizelor de sânge s-a constatat că fiul unui fost primar din Maramureș, care a provocat un accident mortal era aproape de comă alcoolică. 

În urma acestui accident, o tânără de 21 de ani a murit. Ea se afla în mașina care s-a făcut praf. Autorul a scăpat cu viață, dar este și el rănit la spital.

Au venit rezultatele analizelor de sânge în cazul șoferului în vârstă de 39 de ani, care în urmă cu aproape o săptămână a fost implicat într-un grav accident de circulație, soldat cu decesul unei tinere în vârstă de 21 de ani, pe drumul județean 184, la Budești.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi urmări imagini de la accidentul mortal din Maramureş

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Rezultatele arată prezența în sânge a 2,55g/l alcool pur în cazul primei probe. În cazul celei de-a doua probe, rezultatul a indicat puțin peste 2,4g/l alcool pur în sânge.

Bărbatul este în acest moment internat la Spitalul Județean de Urgență din Baia Mare.

După ce va fi externat el va fi preluat de către polițiști pentru a fi dus la audieri. În cazul lui se aplică noua legislație rutieră, astfel că bărbatul va face închisoare cu executare.

×
Subiecte în articol: primar Maramureș accident mortal
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close