Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi detalii despre căsnicia soților Maleon: „Am fost invitată la o petrecere și i-am promis soțului meu că mă întorc la 12 noaptea...”

Noi detalii despre căsnicia soților Maleon: „Am fost invitată la o petrecere și i-am promis soțului meu că mă întorc la 12 noaptea...”

Noi detalii despre căsnicia soților Maleon: „Am fost invitată la o petrecere și i-am promis soțului meu că mă întorc la 12 noaptea...”
27 Dec 2017   •   13:15

Moartea soților Anda și Bogdan Maleon din Iași este în continuare anchetată, după ce cei doi au fost găsiți fără suflare în mansarda casei lor.

Majoritatea mesajelor pe care Anda Maleon le posta pe Facebook aveau legătură cu ideea de mariaj.

„Acum două zile am fost invitată la o petrecere numai cu femei și i-am promis soțului meu că mă întorc la 12 noaptea. Orele treceau, noi ne simțeam bine, șampania curgea, așa ca doar pe la 3 dimineața m-am îndreptat spre casă, beată criță.

A doua zi de dimineață, soțul meu m-a întrebat la ce oră am venit și când i-am spus că la 12, nu a parut foarte surprins. Uff, am scapat!, mi-am zis. După puțin timp, însă, mi-a spus că trebuie să ne cumpărăm un nou ceas cu cuc. L-am întrebat, de ce? - Pai, astă noapte, cucul a cantat de 3 ori”, a scris femeia pe Facebook.

 

×
Subiecte în articol: casnicie casnicie soti mesaje Iași
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close