Antena 3 CNN Actualitate Locale Noi detalii înfiorătoare în cazul fetiței de zece ani răpită de pe o stradă din Brăila. A fost desfigurată în bătaie și violată, iar vinovații sunt în libertate

Noi detalii înfiorătoare în cazul fetiței de zece ani răpită de pe o stradă din Brăila. A fost desfigurată în bătaie și violată, iar vinovații sunt în libertate

Noi detalii înfiorătoare în cazul fetiței de zece ani răpită de pe o stradă din Brăila. A fost desfigurată în bătaie și violată, iar vinovații sunt în libertate
30 Noi 2019   •   23:30

Monstrul din Brăila, care a furat de pe stradă o copilă de zece ani, a desfigurat-o în bătaie și apoi a violat-o, ar fi trebuit să fie în pușcărie încă din vară. Este judecat pentru că ar mai fi agresat încă un copil, dar anchetatorii l-au lăsat liber. 

Faptele s-au petrecut duminică seara, între 18.30-20.30, în municipiul Brăila, zonă cunoscută ca fiind sub stăpânirea mai multor clanuri interlope. Deși zona e una intens circulată, nimeni nu ar fi observat momentul răpirii. 

"Unul dintre inculpați a abordat-o pe victima minoră ce se afla în proximitatea unui magazin non-stop de pe raza municipiului Brăila. Prin exercitarea de amenințări, inculpatul a condus-o pe un teren viran amplasat la ieșirea din municipiu, unde, prin constrângere, a întreținut cu minora un act sexual. În continuare, inculaptul ar fi condus-o pe victimă, tot împotriva voinței ei, într-un imobil nelocuit din municipiul Brăila, unde, atât prin exercitarea de constrângeri, dar și profitând de imposibilitatea minorei de a se apăra, a mai întreținut cu aceasta raporturi și acte sexuale, cauzându-i leziuni traumatice. În același imobil s-a aflat și cel de-al doilea inculpat care, ulterior celui dintâi, a întreținut și el raporturi sexuale cu victima". 

Fetița a leșinat, dar asta nu le-a determinat celor doi agresori nicio urmă de compasiune. Astfel că acest coșmar a durat două ore. În tot acest timp ea era amenințată cu moartea ca nu cumva să țipe sau să alerteze vreun trecător. 

În cele din urmă, seara a fost dusă înapoi în locul din care a fost luată. A fost lăsată plină de sânge, iar o femeie a găsit-o și a dus-o pe stradă, la mama ei. 

Agresorii de 20 și 30 de ani au fost identificați de polițiști la scurt timp. 

Micuța a fost audiată în prezența unui psiholog și inclusă într-un program de consiliere. 

×
Subiecte în articol: detalii rapita Brăila fetita
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close