x close

Imagini cu posibilul autor al jafului de bijuterii din Ploieşti. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei pentru identificarea lui - VIDEO

03 Mai 2019   •   14:55
Imagini cu posibilul autor al jafului de bijuterii din Ploieşti. Poliţiştii cer ajutorul populaţiei pentru identificarea lui - VIDEO Foto: Captură Antena 3

Noi detalii în cazul jafului de la magazinul de bijuterii din Ploieşti, de la începutul acestui an. Poliţiştii au făcut publice imaginile cu bărbatul bănuit că a furat bijuteriile în valoare de 140 mii de lei. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, Marian Popescu, a intervenit în direct prin telefon la Antena 3, unde a făcut un apel către populaţie pentru identificarea bărbatului din imagini.

''Jaful s-a petrecut pe data de 17 ianuarie, când un bărbat a pătruns într-o bijuterie din Ploieşti şi a ameninţat cele două vânzătoare cu o sabie şi a reuşit să sustragă 825 de grame de bijuterii din aur. Prejudiciul se ridică la peste 140.000 de lei. Întrucât acesta avea faţa acoperită cu o cagulă şi cu glugă, până la acest moment nu a fost identificat. În urma investigaţiilor, poliţiştii au reuşit să obţină imagini surprinse de camerele de luat vedere din proximitatea locului faptei.Vorbim de mai multe zeci, poate sute de ore de vizualizat imagini surprinse de camerele din zonă. Vorbim de o zonă centrală a municipiului Ploişti, în care sunt multe societăţi comerciale, multe sedii de bancă, în care apare un bărbat a cărui identificare ar putea contribui la soluţionarea cauzei. Absolut oricine deţine informaţii care ar putea să conducă la identificarea bărbatului din imagini este rugat să anunţe autorităţile'', a spus purtătorul de cuvant al IPJ Prahova, Marian Popescu.

Citeşte mai multe despre:

hot ajutor politisti bijuterii imagini Ploiesti jaf
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati