Antena 3 Actualitate Locale Noi informaţii în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Procurorii au imagini uluitoare cu fiul victimelor

Noi informaţii în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Procurorii au imagini uluitoare cu fiul victimelor

de S.T.    |    08 Dec 2017   •   17:20
Noi informaţii în cazul triplului asasinat de la Satu Mare. Procurorii au imagini uluitoare cu fiul victimelor

Noi informații apar în cazul triplului asasinat de la Satu Mare.

Procurorii au noi probe incriminatorii în ceea ce-l privește pe principalul suspect, Răzvan Rentea, fiul și nepotul victimelor.

Potrivit presasm.ro, proba care l-ar fi dat de gol pe Răzvan Rentea în fața procurorilor ar fi o filmare surprinsă de camerele de supraveghere din comuna Apa, unde s-a petrecut tragedia în seara zilei de 23 noiembrie.

Detalii teribile în cazul triplului asasinat din Satu Mare. Cum au fost uciși, de fapt, Gheorghe și Niculina Rentea

Camerele ar fi surprins momentul în care fiul soților Gheorghe și Niculina Rentea, Răzvan Rentea, ar fi așteptat-o pe mama sa, care făcea naveta din municipiul Satu Mare. Mai mult, se pare că acele camere de supraveghere ar mai fi surprins imagini care l-ar incrimina pe bărbatul care a fost deja arestat preventiv pentru 30 de zile. Astfel, acesta ar scoate un obiect ce pare a fi unul cu elemente metalice din portiera mașinii, iar apoi și-ar fi făcut o cruce. Ulterior, ar fi pus din nou obiectul în portiera mașinii.

După ce a ajuns mama sa și a urcat în mașină, cei doi s-au deplasat spre domiciliul părinților și al bunicii.

Răzvan Mircea Rentea a fost arestat 30 de zile, deși acesta neagă acuzațiile ce i se aduc.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close