Antena 3 CNN Actualitate Locale Nou strat de zăpadă de 25 de centimetri pe Valea Sâmbetei din Munţii Făgăraş

Nou strat de zăpadă de 25 de centimetri pe Valea Sâmbetei din Munţii Făgăraş

Pe Valea Sâmbetei, în Munții Făgăraș, s-a observat depunerea unui nou strat de zăpadă de aproximativ 20-25 cm la altitudini ce depășesc 1400 de metri, anunță Salvamont Brașov, care cere turiștilor să manifeste prudență sporită în timpul deplasărilor prin această zonă.

Nou strat de zăpadă de 25 de centimetri pe Valea Sâmbetei din Munţii Făgăraş
Sursa foto: Facebook | Salvamont Braşov
de Georgiana Adam    |    20 Apr 2024   •   22:21

"În urma acțiunii de patrulare preventivă desfășurată pe Valea Sâmbetei, în Munții Făgăraș, s-a observat depunerea unui nou strat de zăpadă de aproximativ 20-25 cm la altitudini ce depășesc 1400 de metri. De asemenea, s-a constatat formarea gheții în anumite zone și prezența unui vânt puternic în regiunile alpine”, transmite Salvamont Brașov.

Salvatorii montani brașoveni recomandă turiștilor să manifeste prudență sporită în timpul deplasărilor prin această zonă.

"Este esențial ca aceștia să fie echipați corespunzător pentru iarnă pentru a beneficia de o excursie sigură și plăcută", se arată în finalul mesajului.

În urma acțiunii de patrulare preventivă desfășurată pe Valea Sâmbetei, în Munții Făgăraș, s-a observat depunerea unui...

Publicată de Salvamont Brașov pe Sâmbătă, 20 aprilie 2024

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close