Antena 3 CNN Actualitate Locale Nu au știut dacă să se bucure sau să își plângă tragedia. Caz șocant într-o familie care pare urmărită de blesteme

Nu au știut dacă să se bucure sau să își plângă tragedia. Caz șocant într-o familie care pare urmărită de blesteme

Bucurie umbrită de o mare tragedie într-o familie din Ilva Mare, județul Bistrița - Năsăud. Familia pare că este urmărită de blesteme, după ce, de câțiva ani, trece prin tot felul de întâmplări bizare.

Nu au știut dacă să se bucure sau să își plângă tragedia. Caz șocant într-o familie care pare urmărită de blesteme
Sursa foto: pixabay
18 Iun 2020   •   12:42

În urmă cu 3 ani, un tânăr șofer încerca să facă o manevră cu autoturismul în curtea casei, pe care o împărțea cu familia fratelui său. La un moment dat, în timp ce dădea cu spatele, tatăl și-a accidentat fiica în vârstă de numai 2 ani, care se juca în spatele mașinii. Micuța a fost transportată de urgență la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

Aseară, în aceeași curte, însă în cealaltă familie, una dintre fetițe, în vârstă de numai 3 ani, se juca prin casă, alături de frații ei. Însă în jurul orei 22.00, micuța a căzut secerată la pământ, fără suflare, sub ochii tatălui. Inițial, acesta a crezut că fetița s-a înecat, având în vedere că era un copil sănătos, fără niciun fel de afecțiuni.  Părinții au anunțat imediat asistentul din comună, care la rândul lui a sunat la 112. Din păcate, echipajul de pe ambulanță nu a mai putut face nimic pentru fetiță. Necropsia urmează să stabilească cauzele decesului. 

„Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi au deschis un dosar penal de ucidere din culpă în cadrul căruia efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a survenit decesul. Totodată, a fost dispusă necropsia cadavrului care va stabili cu exactitate cauza decesului”, a comunicat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ BN.

Însă întâmplările bizare nu se opresc aici.

La doar câteva ore după moartea fetiței, ambulanța a sosit din nou în curtea familiei. De această dată pentru mămica micuței decedate, căreia i s-a declanșat nașterea. Aceasta a născut în ambulanță, în drum spre spital, o fetiță perfect sănătoasă, al nouălea copil al familiei, scrie stiridebistrita.ro.

×
Subiecte în articol: ilva mare Bistriţa fetita
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close