Antena 3 CNN Actualitate Locale "Nu pot să sun familia. Mi se rupe inima". Accident grav la Sibiu: doi tineri au murit, după ce maşina lor a intrat sub un TIR

"Nu pot să sun familia. Mi se rupe inima". Accident grav la Sibiu: doi tineri au murit, după ce maşina lor a intrat sub un TIR

Accident cumplit în Sibiu. O tânără de 19 ani şi un tânăr de 22 de ani au murit, iar alţi doi sunt în stare gravă, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de remorca unui TIR parcat pe marginea drumului. 

"Nu pot să sun familia. Mi se rupe inima". Accident grav la Sibiu: doi tineri au murit, după ce maşina lor a intrat sub un TIR
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2022   •   11:47

Din primele informaţii se pare că şoferul, un tânăr de aproximativ 20 de ani din Braşov  a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive. 

Tragedia a avut loc pe o stradă din Sibiu. Tinerii veniseră în vizită la niste prieteni, iar seara au ieşit să se plimbe cu masina prin oraş. 

La volan se afla un tânăr de 20 de ani, care se pare că a călcat prea tare acceleraţia şi a pierdut controlul. 

Maşina a lovit un semn de ciruclaţie apoi a ricoşat şi s-a înfipt în remorca unui TIR parcat pe marginea şoselei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Au depăşit o maşină pe partea dreaptă, a ieşit o maşină să se asigure, au tras de volan stânga şi atunci maşina a început să facă de pe o roată, pe alta şi s-a oprit în TIR.

Au venit să se plimbe cu maşina probabil şi a scăpat masina de sub control, nu ştiu poate mergea tare, poate a prins unde nu a avut aderenţă, nu-mi explic. Era un şofer bun, conducea deja de doi ani, cunoştea masina", spune un martor.

"Nu ştiu, nici nu ştiu, nu pot să sun familia să le spun. Mi se rupe inima, nu ştiu ce să fac!", mai spun un alt martor.

Şoferul a ajuns la spital, însă, în maşină se mai afla o fată de 19 ani şi alţi doi tineri de 22 de ani, care au murit. 

Medicii nu au mai putut face nimic pentru prietenul lui care afla pe scaunul din dreapta, nici pentru tânăra care stătea pe bancheta din spate. Amicul său care a supravieţuit este în comă, intubat, iar şansele să trăiască sunt minime. 

Poliţiştii urmează să audieze mai mulţi martori pentru a stabili dacă înainte de producerea  accidentului, şoferul a avut un comportament agresiv în trafic. Totodată, pe numele conducătorului auto au deschis un dosar penal.   

×
Subiecte în articol: accident Sibiu morti
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close