Antena 3 CNN Actualitate Locale Dosar penal pentru o nuntă cu peste 1700 de invitați, la Satu Mare! Andra și Vlăduța Lupău, printre vedetele care au cântat la eveniment

Dosar penal pentru o nuntă cu peste 1700 de invitați, la Satu Mare! Andra și Vlăduța Lupău, printre vedetele care au cântat la eveniment

Poliţiştii şi procurorii din județul Satu Mare au deschis marţi un dosar de cercetare penală după ce în localitatea Târşolţ s-ar fi desfăşurat o nuntă cu peste 1.700 de persoane!

Dosar penal pentru o nuntă cu peste 1700 de invitați, la Satu Mare! Andra și Vlăduța Lupău, printre vedetele care au cântat la eveniment
Sursa foto: presasm.ro
de Dana Musceleanu    |    31 Aug 2021   •   16:40

Polițiștii sătmăreni s-au sesizat din oficiu în cazul nunții din Târșolț, la care ar fi participat aproximativ 1700 de persoane, deschizând un dosar penal in rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

“În urma apariției în spațiul public a unor informații referitoare la desfășurarea unei nunți la data de 30.08.2021, pe raza localității Târșolț, la care ar fi participat aproximativ 1700 de persoane, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Gherța Mică s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Astfel, polițiștii efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negrești Oaș pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a se lua și alte măsuri dacă se vor impune”, se arată într-un comunicat emis IPJ Satu Mare.

5000 de lei amendă pentru organizatorii nunții cu peste 1700 de invitați

Potrivit sursei citate poliţiştii efectuează cercetări în cadrul dosarului penal întocmit sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Negreşti Oaş pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, urmând a se lua şi alte măsuri dacă se vor impune.

”Totodată, organizatorul evenimentului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, conform Legii nr. 55/2020”, au mai precizat poliţiştii. 

Amenda însă nu pare să fie pe măsura grandorii evenimentului. 

Vlăduța Lupău, Andra, Armin Nicoară și Angela Rusu au încins atmosfera

Măreața nuntă a avut loc într-o sală de evenimente şi a reunit peste 1.700 de participanţi. Atmosfera festivă a fost întreţinută de artiști precum Vlăduţa Lupău, Armin Nicoară, Ancuţa Anghel, Angela Rusu şi Andra.

Potrivit presasm.ro, evenimentul a fost cumva și o „răzbunare” a mirilor, după ce anul trecut, în pandemie, nunta lor a fost oprită de polițiști de două ori în două zile consecutive, când în Târșolt era în vigoare interdicția de a se organiza orice fel de evenimente. La acel moment, mirii au apucat să țină starea civilă și cununia religioasă, dar petrecerea organizată acasă le-a fost orpită de polițiști. 

×
Subiecte în articol: Satu Mare Andra Vlăduța Lupău
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close