Antena 3 CNN Actualitate Locale Nuntă inedită la Cluj. Un bărbat și o femeie au venit cu TIR-urile la starea civilă din Gherla

Nuntă inedită la Cluj. Un bărbat și o femeie au venit cu TIR-urile la starea civilă din Gherla

Un bărbat și o femeie din județul Cluj, ambii șoferi de TIR, nu și-au lăsat deoparte pasiunea pentru șoferii nici în ziua nunții și au venit la starea civilă din Gherla cu TIR-urile.

Nuntă inedită la Cluj. Un bărbat și o femeie au venit cu TIR-urile la starea civilă din Gherla
Sursa foto: gherlainfo.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Mai 2022   •   13:24

O coloană de nuntași cu două capuri de TIR, ornate cu funde albe, flori și baloane colorate, s-au plimbat prin oraș, în zgomot de claxoane, pentru a anunța tuturor momentul important din viața lor, potrivit gherlainfo.ro.

Ideea cuplului nu este nouă, însă. Recent, invitații la nunta a doi minori, de 11 și 12 ani, din Strehaia, județul Mehedinți, au venit la eveniment cu TIR-ul și chiar au petrecut în el. În TIR au fost puse canapele și fotolii pentru a asigura confortul nuntașilor. Evenimentul din Strehaia nu a fost dus la final fără incidente, pentru că la petrecere și-au făcut apariția și polițiștii.

„În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit că nu este vorba despre încheierea unei căsătorii propriu-zise, ci de o promisiune de căsătorie la împlinirea vârstei de 18 ani.”, au transmis polițiștii din Mehedinți.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citește și: Un mire și o mireasă, de 11 și 12 ani, au venit la nuntă cu camionul, în Strehaia. Remorca s-a transformat în ring de dans | Și poliția a venit la petrecere

 

×
Subiecte în articol: nunta Cluj şoferi TIR
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close