Antena 3 CNN Actualitate Locale O adolescentă din Brăila a fost violată ani de zile de propriul frate. Ce scria fata în jurnal i-a șocat pe polițiști

O adolescentă din Brăila a fost violată ani de zile de propriul frate. Ce scria fata în jurnal i-a șocat pe polițiști

O adolescentă din Brăila a fost violată ani de zile de propriul frate. Ce scria fata în jurnal i-a șocat pe polițiști
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    10 Apr 2018   •   18:50

Judecătorii l-au condamnat pe un tânăr de 27 de ani din judeţul Brăila la cinci ani de închisoare, după ce acesta şi-a violat sora cu şapte ani mai mică de sute de ori în decursul a zece ani.

Tânăra a consemnat într-un jurnal toate abuzurile la care a fost supusă.

„Având un frate mai mare, ar trebui să te protejeze, nu să te facă să suferi. Când acel frate care te bate fără să greşeşti şi abuzează de tine de la 6 ani şi până la 17 ani... Care îţi distruge viaţa şi spune că îţi vrea binele. Care e frate doar în scris şi pe la spate te abuzează sexual sau te atinge peste tot. Te bate, te sperie, te ameninţă - acesta e frate sau un gunoi?” “La 25 de ani (fratele - n.r.) te controlează, are fantezii cu propria soră şi te ameninţă cu moartea dacă spui ceva. Dacă are chef, te foloseşte ca pe un sac de box... Un Demon e prea puţin spus, eşti un gunoi ratat!. Uneori, stau cu frică seara, să nu mor sau altceva... Şi părinţii cum pot gândi ca iarna (fratele - n.r.) să stea cu mine în aceeaşi cameră şi în acelaşi pat! Nu au minte!”, a scris ea, potrivit adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: viol adolescenta fata violata frate jurnal
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close