Antena 3 CNN Actualitate Locale O adolescentă din Constanța, găsită moartă într-un apartament din Suceava. Ce bănuiesc anchetatorii

O adolescentă din Constanța, găsită moartă într-un apartament din Suceava. Ce bănuiesc anchetatorii

O adolescentă din Constanța, găsită moartă într-un apartament din Suceava. Ce bănuiesc anchetatorii
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Apr 2019   •   17:44

O adolescentă de 17 ani, din comuna constănțeană Albești, a fost găsită moartă într-un apartament din Suceava. Tânăra a fost găsită fără suflare, în cadă, iar anchetatorii nu exclud posibilitatea ca decesul să fi survenit în urma unei supradoze de droguri. Din primele informații, tânăra obișnuia să fugă de acasă și ar fi practicat prostituția.

Oamenii legii din Suceava au demarat cercetări cu privire la împrejurările în care a survenit decesul unei minore originare din comuna constănțeană Albești. În noaptea de joi spre vineri, 18 spre 19 aprilie a.c., tânăra Vasilica Gabriela Paraschiv a fost găsită fără suflare, în cadă. Fata a fost găsită de o colegă de apartament.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, fetele care locuiau în apartamentul respectiv practicau prostituția. Colega tinerei constănțene a sunat la 112 după ce a văzut că aceasta nu reacționează. Ajunși la fața locului, medicii nu au putut decât să constate decesul.

Anchetatorii nu au găsit urme de violență pe trupul neînsuflețit, dar nu exclud varianta ca decesul să fi survenit în urma unei supradoze cu droguri. Cauza decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei, scrie replicaonline.ro.

×
Subiecte în articol: adolescenta
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close