x close

O ambulanţă care transporta un copil a rămas împotmolită în noroi, într-o localitate din Neamţ. Tractoarele primăriei au salvat situaţia

de S.T.    |    07 Apr 2019   •   09:16
O ambulanţă care transporta un copil a rămas împotmolită în noroi, într-o localitate din Neamţ. Tractoarele primăriei au salvat situaţia

O ambulanţă care transporta un copil, dar şi mai multe autoturisme au rămas blocate în nămol, pe un drum de exploataţie, în localitatea Secuienii Noi, după ce au fost deviate de pe drumul european E85 din cauza unui accident rutier.

Purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Adrian Rotaru, a declarat, pentru Agerpres, că ambulanţa era din Iaşi şi transporta un copil la tratament la Techirghiol, nefiind o urgenţă medicală.

"Apelul de la ambulanţă SAJ Iaşi a venit la ora 5,45. Traficul era deviat pe un drum alternativ. Se pare că ar fi greşit drumul şi au rămas împotmoliţi în nămol pe un drum de exploataţie agricolă. Au fost discuţii cu personalul medical din ambulanţă pentru a muta copilul, dar aceştia au spus că nu este necesar acest lucru", a declarat putătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

Potrivit sursei citate, ambulanţa a fost deblocată după două ore şi jumătate cu ajutorul unor tractoare de la primărie şi urmează să fie adusă pe drumul european pentru a-şi continua drumul către Techirghiol.

De asemenea, au fost scoase din nămol şi două autoturisme şi un autocamion care au rămas blocate din aceleaşi motive.

Sursă: Agerpres

Citeşte mai multe despre:

ambulanta copil neamt noroi
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati