Antena 3 CNN Actualitate Locale O angajată de la morgă a murit dupa ce Olga, femeia decedată, a început să-i vorbească: „Nu vă fac nimic! Ajutați-mă!”

O angajată de la morgă a murit dupa ce Olga, femeia decedată, a început să-i vorbească: „Nu vă fac nimic! Ajutați-mă!”

O angajată de la morgă a murit dupa ce Olga, femeia decedată, a început să-i vorbească: „Nu vă fac nimic! Ajutați-mă!”
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
04 Sep 2019   •   15:47

Olga s-a născut în anul 1946 într-un sătuc din zona Botoșani. Femeie credincioasă, cu frica la Dumnezeu până la vârsta adolescentei.

Aceasta s-a mutat la Constanța, s-a angajat la o întreprindere, s-a căsătorit și a făcut un copil.După câțiva ani de la nașterea fiului ei, sănătatea a început să i se deterioreze. Simțea o durere mare în capul pieptului, amețea foarte mult în fiecare zi.

Femeia a fost dusă la un spital din București, iar medii i-au declarat la scurt timp deces după o operație foarte grea. 

La scurt timp, medicii au trimis o brancardiera să aduca trupul neînsuflețit al femeii, pentru a-i face expertiza medico-legală.

Cadavrul pe care trebuia să-l transporte se afla în fundul încăperii pe o masa din marmură. Chiar în clipa in care s-a apropiat de locul cu pricina, Olga a deschis ochii si i-a spus cu voce blajină: „Dumneata cânți și pe mine mă lași să înghet pe lespedea asta de piatră?

Femeia a făcut un atac de cord si a murit pe loc, chiar în morgă. Alte două femeie trimitse să vadă de ce nu se mai întoarce colega lor, au împietrit când au văzut că Olga vorbește, în timp ce colega lor zăcea pe jos.

„Nu vă fac nimic, oameni buni! Ajutați-mă!”, au fost cuvintele Olgăi, pline de disperare.

Citește restul pe Ortodoxia.ro
 

×
Subiecte în articol: deces morga
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close