Antena 3 CNN Actualitate Locale O bătrână din Baia Mare a fost jefuită de mai mulţi tineri care susţineau că sunt angajaţi ai Primăriei

O bătrână din Baia Mare a fost jefuită de mai mulţi tineri care susţineau că sunt angajaţi ai Primăriei

O bătrână din Baia Mare a fost jefuită de mai mulţi tineri care susţineau că sunt angajaţi ai Primăriei
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de S.T.    |    28 Feb 2018   •   19:30

Poliţia municipiului Baia Mare a demarat cercetările pentru a identifica doi tineri care au sustras peste 4.000 de lei din locuinţa unei bătrâne, a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Maramureş, Florina Meteş.

„Cei doi tineri s-au prezentat la uşa unei femei, în vârstă de 79 de ani, drept angajaţi ai Primăriei municipiului Baia Mare, având obligaţia să verifice instalaţia de gaz. Femeia le-a permis accesul în bucătărie iar după ce au simulat o verificare a aragazului şi instalaţiei, aceasta le-a plătit suma de 25 de lei, însă după plecarea tinerilor, femeia a observat că îi lipseşte şi suma de 4.075 de lei, bani pe care-i avea puşi în bucătărie. Imediat a sesizat poliţia pentru a povesti ce i s-a întâmplat”, a spus Florina Meteş.

Potrivit acesteia, cercetările în teren pentru a descoperi autorii tâlhăriei au fost preluate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale pe baza detaliilor oferite de victima înşelăciunii.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Baia Mare primarie batrana cercetari
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close