Antena 3 CNN Actualitate Locale O bătrână moartă din Vaslui a fost săltată de mascați direct de pe targă! Ce s-a întâmplat apoi este incredibil

O bătrână moartă din Vaslui a fost săltată de mascați direct de pe targă! Ce s-a întâmplat apoi este incredibil

O bătrână moartă din Vaslui a fost săltată de mascați direct de pe targă! Ce s-a întâmplat apoi este incredibil
04 Apr 2018   •   14:04

Didina Maxim, din județul Vaslui, a avut o moarte ciudată. Ea ajuns la spital în urma unui stop cardio-respirator, iar medicii au reusit sã o resusciteze după care au transportat-o la Spitalul Judetean Vaslui. Femeia de 64 de ani a mai trãit aproximativ jumãtate de zi, apoi a decedat.

Cadrele medicale au stabilit cã aceasta a murit din cauza unui icter galopant. Familia au adus-o acasã si au început pregãtirile pentru înmormântare. De aici povestea ia o întorsăturã incredibilã, potrivit vremeanouă.ro.

Rudele femeii decedate au cerut certificatul medical pentru a vedea care este cauza mortii. Cum rudele bãrbatului au refuzat sã le dea certificatul de deces, acestea au sunat la 112 si au reclamat faptul cã femeia ar fi avut parte de o moarte violentã. Pânã când rezultatele examenului medico-legal au arãtat cã este vorba de o moarte provocatã de un icter galopant, soțul femeii, Gheorghe Maxim, a trãit un adevãrat cosmar.

Dupã ce au fost anuntate organele de anchetã, acasã la Gheorghe Maxim s-au prezentat otganele de poliție și a fost demaratã ancheta.

 “Au venit, au luat-o la Medicina Legalã si pe mine m-au speriat tare. Mi-au spus cã, dacã se confirmã cã moartea a survenit din alte motive în afarã de boalã, atunci nu mai vãd lumina zilei. Un politist în civil mi-a arãtat cãtusele de la brâu si mi-a spus cã mã vor lua cu ele pe mâini. A doua zi mi-au spus cã nu s-a confirmat nimic si cã nu sunt vinovat de moartea Didinei. Ar trebui ca acum sã plãteascã cei care au fãcut reclamatie. Eu nu mai am de unde sã scot alti bani sã o îmbrac. Si toatã povestea a pornit de la discutii aprinse între o rudã a mea cu gura mare, fratii si surorile sotiei. Dacã mã credeti, de sâmbãtã si pânã azi am fumat cinci pachete cu tigãri si acum mã duc la magazin sã îmi iau altele. M-au speriat politistii destul de tare, mai ales cã nu am avut de a face cu ei pânã acum. O singurã datã, Ciobotaru mi-a luat ventilele de la bicicletã si m-a amendat”, a povestit Gheorghe Maxim.

×
Subiecte în articol: mascati incredibil
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close