Antena 3 CNN Actualitate Locale O bucată dintr-un parc din centrul Bucureștiului, scoasă la vânzare pe un site de anunțuri

O bucată dintr-un parc din centrul Bucureștiului, scoasă la vânzare pe un site de anunțuri

O bucată dintr-un parc din centrul Bucureștiului, scoasă la vânzare pe un site de anunțuri
06 Aug 2016   •   15:41

O bucata din parcul Verdi, aflat in cartierul bucurestean Floreasca, a fost scoasa la vanzare pe OLX pentru suma de 7 milioane de euro. Parcul a fost retrocedat, iar locuitorii din zona cer Primariei Capitalei si Primariei sectorului 2 salvarea parcului, insa pana acum autoritatile nu au avut nicio reactie.  O solutie ar fi exproprierea pentru cauza de utilitate publica sau rascumpararea terenului, scrie hotnews.ro.

"Vand imobil teren situat in str. Verdi nr. 2 bis, sector 2 Bucuresti, nr. cadastral 228761 in suprafata  de 11 896 m2. Pret informativ: 600 E/mp. Oferta serioasa. Prefer cumparator direct. Caracteristici: folosinta teritoriului - curti constructii, zona functionala V1a.  Imobilul intra sub incidenta Legii nr. 135/2014, Art. II: Dupa alineatul (8) al articolului 18 din Legea nr. 24/2007 privind reglementarea si administrarea spatiilor verzi din intravilanul localitatilor, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 764 din 10 noiembrie 2009, cu modificarile si completarile ulterioare, se introduce un nou alineat, alineatul (9), cu urmatorul cuprins:  "(9) Terenurile inscrise in cartea funciara ca fiind in categoria curti – constructii, terenuri ce se afla in proprietatea privata a persoanelor fizice sau juridice, nu pot fi inventariate sau declarate ca spatii verzi, in sensul legii, decat dupa indeplinirea procedurii de expropriere conform legislatiei in domeniu."", se arata in anuntul de pe OLX.

×
Subiecte în articol: Floreasca
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close