Antena 3 CNN Actualitate Locale O copilă din Vaslui, obligată de propria mamă să cerșească pe stradă la -10 grade

O copilă din Vaslui, obligată de propria mamă să cerșească pe stradă la -10 grade

O copilă din Vaslui, obligată de propria mamă să cerșească pe stradă la -10 grade
Sursa foto: foto- Pexels
01 Mar 2018   •   16:50

O fetiță din Vaslui este nevoită să stea pe stradă și să suporte temperaturile de -10 grade Celsius pentru că mama ei o pune să cerșească. Copila stă pe bordură cu mâna întină așteptând mila trecătorilor. 

Un tânăr i-a făcut o fotografie și a trimis-o Poliției și celor de la Protecția Copilului. Cu toate acestea, nimeni nu a luat vreo măsură. 

”Așa ceva este inacceptabil, să pui un copil să cerşească la -10°C cu fundul pe beton. Poza a fost făcută în fața magazinului Vascar de pe strada Traian, fetiţa a spus că a fost pusă de mama ei, pe care a spus ca o cheamă Lili, și era înghețată bocnă. Am sunat la Poliție și am rămas cu promisiunea că o să vină cineva, dar nu a venit. Nu am putut sta prea mult, deoarece trebuia să merg la școală”, a scris tânărul pe pagina sa de Facebook, potrivit b1.ro

Internauții au fost revoltați în momentul în care au văzut imaginea și nu își pot explica indiferența autorităților. 

”Da’ Poliția, frate, ce face???? Așteaptă la trecerea de pietoni și ascunși prin curbe să ia permise…să meargă să ia copilul ăla de acolo că dacă îngheață, Ferească Dumnezeu, ridică din umeri”, a scris unul dintre internauți. 
 

×
Subiecte în articol: fetita mama
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close