Antena 3 CNN Actualitate Locale O dubă a Poliței a rămas blocată sub un pasaj de cale ferată din Râmnicu Vâlcea

O dubă a Poliței a rămas blocată sub un pasaj de cale ferată din Râmnicu Vâlcea

Incident rutier într-un pasaj de cale ferată din Râmnicu Vâlcea, acolo unde o autospecială a Poliţiei a rămas blocată sub o grindă. Imaginile au devenit virale pe reţelele sociale.

O dubă a Poliței a rămas blocată sub un pasaj de cale ferată din Râmnicu Vâlcea
Sursa foto: gazetavalceana.ro
de Claudia Popovici    |    10 Apr 2023   •   17:47

Potrivit presei locale, incidentul s-a produs ieri, în pasajul de cale ferată din cartierul Ostroveni din Râmnicu Vâlcea, din zona Maidan, un loc unde de-a lungul timpului s-au mai înregistrat astfel de situații. 

De data aceasta, o autospecială a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vâlcea a rămas ”înțepenită” în pasaj.

Incidentul a fost filmat de un martor carea surprins mai mulţi bărbați care încearcă să scoată maşina de poliţie de sub grindă. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Potrivit IPJ Vâlcea, polițistul care se afla la volanul autospecialei a fost amendat de colegii săi pentru nerespectarea semnelor de circulație.

"La data de 9 aprilie a.c., un polițist din cadrul I.P.J. Vâlcea, în timp ce conducea o autospecială de poliție, aflându-se în timpul serviciului, ar fi lovit cu rampa, bara metalică de la un pasaj de trecere din municipiul Râmnicu Vâlcea.

În urma impactului, au rezultat doar pagube materiale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În continuare se efectuează verificări, în vederea luării măsurile legale, conform legislației în vigoare” – este poziția publică a IPJ Vâlcea cu referire la incident, citată de gazetavalceana.ro.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close