Antena 3 CNN Actualitate Locale O elevă de 9 ani a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine în timpul orei de sport, în Mehedinţi

O elevă de 9 ani a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine în timpul orei de sport, în Mehedinţi

Incident grav la o şcoală din Mehedinți. O elevă de 9 ani a fost mușcată de un câine fără stăpân în timp ce se afla în curtea şcolii la ora de educaţie fizică. Copila a fost dusă la spital pentru îngrijiri medicale.

O elevă de 9 ani a ajuns la spital după ce a fost mușcată de un câine în timpul orei de sport, în Mehedinţi
Sursa foto: Pixabay.com/simonocampo999
de Claudia Popovici    |    25 Feb 2022   •   18:05

Incidentul a avut loc astăzi o unitate de învăţământ din comuna Şimian din Mehedinți. 

Apelul la 112 a fost făcut de un bărbat care a anunţat Poliţia Municipiului Drobeta-Turnu Severin că o elevă a fost mușcată de un câine, în timp ce se afla  la ora de educaţie fizică.

“La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Secţiei Poliţie Rurală Şimian care, în urma verificărilor efectuate au stabilit că o minoră de nouă ani în timp ce se afla la ora de educaţie fizică în curtea şcolii, a fost mușcată de un câine fără stăpân.

Minora a fost transportată la o unitate medicală din Drobeta-Turnu Severin pentru acordarea de îngrijiri de specialitate”, a transmis IPJ Mehedinți.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de neluarea măsurilor pentru împiedicarea atacului canin şi vătămare corporală din culpă.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close