x close

O familie din Brașov, care și-ar fi dus fetița la spital a fost amendată de polițiști. Motivul a stârnit hohote de râs pe internet

08 Apr 2020   •   10:00
O familie din Brașov, care și-ar fi dus fetița la spital a fost amendată de polițiști. Motivul a stârnit hohote de râs pe internet Foto: bizbrasov.ro

O familie din Brașov care a fost oprită de polițiști în trafic a încercat să îi ducă de nas pe aceștia. Oamenii au declarat că se duc la spital cu fetița la spital pentru că se simte rău, însă cea mică a făcut un gest imprudent și i-a dat repede de gol.

În momentul în care agenții au întrebat unde merg, tatăl a spus că se duc la spital cu fetița pentru că are probleme de sănătate. Copila însă i-a dat de gol și a spus că defapt merg la fast-food, scrie libertatea.ro.

”Conducătorul auto cu soția au relatat că merg cu fetița la spital pentru că aceasta se simte bolnavă, dar când fetița a fost întrebată cum se simte aceasta le-a declarat polițiștilor că e fericită că părinții au scos-o la fast-food pentru un sandwich și jucăria ei preferată. Nu aveau declarațiile completate corespunzător”, a declarat Daniel Zontea, de la Poliția Rutieră Zărnești.

Pentru că au mințit, părinții fetei au fost amendați, conform Ordonanței Militare.

Parteneri
Parteneri
sati